13.4. Інформація про обсяги виробництва та реалізації основних видів продукції
| N з/п |
Основний вид продукції* |
Обсяг виробництва |
Обсяг реалізованої продукції |
| у натуральній формі (фізична од. вим. **) |
у грошовій формі (тис.грн.) |
у відсотках до всієї виробленої продукції |
у натуральній формі (фізична од. вим. **) |
у грошовій формі (тис.грн.) |
у відсотках до всієї реалізованої продукції |
| 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
| 1 | ковбаснi вироби | 1377 | 9484 | 57.25 | 1377 | 9484 | 57.25 |
| 2 | копченостi | 1068 | 6315 | 38.12 | 1068 | 6315 | 38.12 |
| 3 | н/ф | 263 | 766 | 4.63 | 263 | 766 | 4.63 |
13.5. Інформація про собівартість реалізованої продукції
| N з/п |
Склад витрат* |
Відсоток від загальної собівартості реалізованої продукції (у відсотках) |
| 1 |
2 |
3 |
| 1 | Матерiальнi витрати | 15.33 |
| 2 | Витрати на оплату працi | 24.73 |
| 3 | Вiдрахування | 9.11 |
| 4 | Амортизацiя | 10 |
| 5 | Iншi операцiйнi витрати | 40.83 |